La Amurii Albi

Dumbraveni, Sibiu
La Amurii Albi cover

La poale de coline aparate de ziduri de papura si stuf se intind lacurile de langa Dumbraveni. Acestea se numesc "La amurii Albi" si alcatuiesc un mirific peisaj colinar inconjurat de paduri. Ascunse intre dealuri lacurile par a fi un loc al surprizelor. La stanga deal la dreapta deal in fata peste!!!

Linistea e intrerupta doar de vantul care face slalom printre copaci si pasarile care isi canta bucuriile si nevoile deopotriva. Daca mai adaugi padurile si poienile inmiresmate ascunse intre dealuri, pare a fii un loc numai bun pentru relaxare. Pe marginea lacurilor turistii pot sa isi intinda corturile si sa adoarma ascultand greierii si visand la marea captura. Are balta peste!

Lacurile care insumeaza 1,7 ha luciu de apa sunt populate anual cu crap, amur alb si in special cu somn african. Mai sunt populate cu caras, novac, fitofag, salau, biban, crap koi, etc.

"La Amurii Albi" puteti inchiria la preturi modice echipamente sportive si veti putea practica urmatoarele sporturi: volei, fotbal-volei, badmington, ciclism, tenis de masa, tir cu arcul, aruncarea toporului, aruncarea sulitei, sah, table, rummy si tiroliana.

Se pot face plimbari prin inprejurimi pe trasee marcate (orientare turistica). Aveti posibilitatea de a campa la noi in corturi si de a veni la un gratar alaturi de prieteni si familie. La cerere organizam concursuri pentru maxim 50 persoane.

Vindem momeli vii pestisori, rame, viermi, lipitori, etc, mamaliga si mixuri pentru mamaliga precum si momeala baltii.


Localizare

Lacurile sunt situate pe drumul jud.142C intre orasul Dumbraveni, jud. Sibiu si comuna Viisoara, jud. Mures, la aproximativ 50 km de Targu Mures.


Tarife

  • 15 RON / zi
  • 10 RON / jumatate de zi

Specii de pesti


Facilitati


Contact


Regulament

  • Pe aceste lacuri se pescuieste sportiv cu maxim 3 lansete cu 2 carlige fiecare.
  • Se pescuieste in sistem C&R
  • Crapul si amurul alb de pana la 1 kg si de peste 5 kg se elibereaza neconditionat.
  • Speciile caras, fitofag, novac si biban se pot retine in pretul taxei.
  • Crapul Koi si carasul ornamental se elibereaza sau se pot cumpara la pret negociabil.